Deze maand in ELF Voetbal

ELF Voetbal editie 9, 2014

Hij is uit! De Nationale Voetbalgids 2014-2015 is vanaf vandaag overal te koop.

 

Of valt bij de abonnees als extra dik naslagwerk op de deurmat.


Traditioneel komt elke club uit het betaalde voetbal, Topklasse en BeNe League weer aan bod in onze competitiespecial. Alle 18 clubs in de Eredivisie worden via drie pagina's voorbeschouwd. Naast de clubgegevens en -informatie, records en de selectie (rugnummer, lengte, gewicht, contract) ook portretten van de steunpilaar, de 'let op!' en de publiekslieveling.

 

Ook een geschreven portret van de trainer en een algemeen verhaal over de kansen van dit seizoen. Zo zijn ook de twintig clubs uit de Jupiler League geportretteerd. Daarnaast natuurlijk alle 16 clubs uit de Topklasse Zaterdag en die uit de Topklasse Zondag. Inclusief selectie, clubgegevens, mutatielijst en geschreven portret van de hoofdtrainer plus een oud-prof.

 

Ook de clubs uit de BeNe League komen aan bod met informatie, selectie, elftalfoto en geschreven portretten. Elke club wordt tevens belicht door een prominente oud-speler. Daarnaast ontbreken de bekende overzichten niet. De programma's van de genoemde divisies, een overzicht van alle scheidsrechters en assistent-scheidsrechters in het betaalde voetbal, een overzicht van de kwalificatieduels voor het EK van 2016 en de Eredivisierecords.

 

ELF Voetbal Magazine kost 4,95 euro en ligt vanaf in de winkelschappen. Veel leesplezier!


Abonnementen
Neem nu een abonnement op ELF Voetbal en ontvang iedere editie gewoon thuis. Abonnementen zijn er al vanaf €9,95. Klik hier voor een abonnement.

 

Magazine

Neem abonnement
Bestel online

We ontvangen graag feedback van enthousiaste lezers en abonnees. Neem snel contact op voor het ELF Voetbal Lezerspanel.

Inloggen
Nog geen account? Registreer je
Wachtwoord vergeten?