Deze maand in ELF Voetbal

ELF Voetbal editie 5, 2014

WK 2014 Special ELF Voetbal Magazine


Nog minder dan twee maanden. Dan barst de strijd op het WK Voetbal in Brazilië los. Iedereen kan nu al in de stemming komen. De WK Special van ELF Voetbal Magazine ligt vanaf vandaag in de winkelschappen.

 

Uiteraard proberen we iedereen op alle mogelijke manieren in de stemming te laten komen. Alle informatie over de twintigste mondiale titelstrijd is terug te vinden in de speciale editie, die honderd pagina's dik is. Natuurlijk het complete speelschema, portretten van alle 32 WK-deelnemers plus analyse en een portret van hun sterspeler en bondscoach alsmede een beschrijving van alle WK-stadions.

 

Speciaal aandacht voor de speelsteden, waar Oranje haar groepswedstrijden gaat afwerken. Waar moet je zijn? Wat moet je bezoeken? ELF VM wijst je de weg. Ook een mooie reportage over het hotel aan de Copacabana waar Oranje straks verblijft. Een portret van bondscoach Louis van Gaal ontbreekt niet, net zoals een interview met onze aanvoerder Robin van Persie als een portret van alle Oranje-spelers.

 

We hebben bovendien een international geïnterviewd van onze drie groepstegenstanders. "Nederland gaat het enorm lastig met ons krijgen. Wij spelen een speelsysteem dat Oranje totaal niet ligt", zegt Tommy Oar van FC Utrecht. Met Australië ziet hij veel mogelijkheden in Brazilië. "Niemand verwacht iets van ons. Wij kunnen alleen maar winnen." Felipe Gutierrez van FC Twente vertelt over Chili en Bojan Krkic van Ajax geeft zijn visie over Spanje.

 

Analist Aad de Mos geeft speciaal voor ELF Voetbal Magazine zijn visie over de drie tegenstanders uit de Oranje-poule. Hij vindt dat regerend Wereldkampioen Spanje, onze eerste tegenstander op 13 juni, over hun top heen is. "Niettemin zal Spanje een rol van betekenis gaan spelen. Ze haalden vorig jaar niet voor niets de finale om de Confederations Cup. En begin maart tikten ze in een vriendschappelijke wedstrijd nog Italië van de mat, toch geen misselijke tegenstander."

 

"Oranje mag al heel blij zijn met een puntje in de openingswedstrijd. Het is zaak om compact te staan. Als we de ruimtes zo klein mogelijk houden, komt ook de kwetsbaarheid van onze verdediging en ons middenveld minder aan het licht. De keeper? Ik zou kiezen voor de meevoetballende Kenneth Vermeer."

 

Daarnaast:
- de volledige kwalificatiereeks van Oranje
- een overzicht van alle scheidsrechters
- de speciale WK-reglementen
- alle WK-landen- en spelersrecord
en nog veel meer.

 

De WK Special van ELF Voetbal Magazine valt vandaag bij de abonnees thuis op de deurmat en ligt in de winkelschappen. De prijs is 4,95 euro.


Abonnementen
Neem nu een abonnement op ELF Voetbal en ontvang iedere editie gewoon thuis. Abonnementen zijn er al vanaf €9,95. Klik hier voor een abonnement.

 

Magazine

Neem abonnement
Bestel online

We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste redacteuren. Neem snel contact op.

Inloggen
Nog geen account? Registreer je
Wachtwoord vergeten?