Deze maand in ELF Voetbal

ELF Voetbal editie 8, 2014

MISSIE GESLAAGD!


De verwachtingen voor een eindtoernooi waren zelden zo laag. Maar Oranje verraste op het WK in Brazilië vriend en vijand. Met een knappe derde plaats tot gevolg.

 

Op een haar na misten we de finale van de mondiale titelstrijd in Brazilië. In de nieuwe editie van ELF Voetbal Magazine is alles terug te lezen over het toernooi, dat vele fans weer herenigde. En de positieve geluiden rond de ploeg van bondscoach Louis van Gaal weer deed terugkeren.

 

Niet alleen blikken we op elke wedstrijd van het Nederlands elftal terug. En nemen we alle 23 helden van Van Gaal onder de loep. In het unieke WK-bewaarnummer staat een uitgebreid interview met doelman Jasper Cillessen, komt kilometervreter Dirk Kuijt uitgebreid aan het woord en kan natuurlijk onze vaderlandse held Arjen Robben niet ontbreken.

 

Ook een interview met Georginio Wijnaldum, de klasse van Van Gaal en de 25 meest bijzondere momenten van het WK 2014 op een rij. Natuurlijk kan ook een verhaal over de nieuwe Wereldkampioen Duitsland niet ontbreken. Aangevuld met alle cijfers en statistieken van alle 64 gespeelde WK-duels.

 

Het WK-terugbliknummer van ELF Voetbal Magazine ligt vanaf vandaag in de winkelschappen en kent de prijs van 3,95 euro. Bij de abonnees zal hij vandaag op de deurmat vallen. Veel leesplezier!


Abonnementen
Neem nu een abonnement op ELF Voetbal en ontvang iedere editie gewoon thuis. Abonnementen zijn er al vanaf €9,95. Klik hier voor een abonnement.

 

Magazine

Neem abonnement
Bestel online

We ontvangen graag feedback van enthousiaste lezers en abonnees. Neem snel contact op voor het ELF Voetbal Lezerspanel.

Inloggen
Nog geen account? Registreer je
Wachtwoord vergeten?