Deze maand in ELF Voetbal

ELF Voetbal editie 8, 2016

Nationale Voetbalgids 2016-2017: 6 competities, 100 clubs!

 

Hij is er weer! De Nationale Voetbalgids van ELF Voetbal 2016-2017. Deze keer niet alleen met de Eredivisie, Jupiler League en de Vrouwen Eredivisie. Maar nu ook met de complete Tweede en Derde divisie.

 

Alweer de achtste editie van de meest complete voetbalgids van Nederland. Clubinformatie, de transfers, portretjes van trainers en topspe(e)l(st)ers en selecties zijn te vinden in het dikke naslagwerk. Alle clubs in de Eredivisie worden bovendien speciaal voorbeschouwd en, net als de Jupiler League, is van elke club apart het speelschema vermeld, de clubrecords, informatie over de social media en de supportersvereniging en de statistieken uit het voorgaande seizoen.

 

Wil je weten hoe vaak Ajax scoorde tussen minuut 16 en 30? Hoe vaak een speler van FC Utrecht met links doelpuntte? Of wie het vaakst buitenspel liep afgelopen seizoen? Het is allemaal te vinden in de Nationale Voetbalgids. Van de Jupiler League, de Tweede divisies en de beide Derde divisies zijn tevens leuke statistieken van de spelers te vinden.

 

Daarnaast de complete speelschema's van de vijf divisies, een overzicht van de scheidsrechters, het programma van de KNVB beker, de Champions League, de Europa League en de kwalificatiereeks voor het WK van 2018. We blikken daarbij vooruit op de kansen van Oranje. Als bonus een top 75 van de beste Nederlanders in de elf hoogst geklasseerde buitenlandse topcompetities.

 

Kortom:

  • 18 Eredivisieclubs
  • 20 Jupiler League-clubs
  • 18 Tweede divisie-clubs
  • 18 Derde divisie Zaterdag-clubs
  • 18 Derde divisie Zondag-clubs
  • 8 Vrouwen Eredivisieclubs
  • 100 Clubs in de Nationale Voetbalgids!

 

Waar wacht je op? De Nationale Voetbal Gids valt vandaag gratis bij de abonnees op de deurmat. Uiteraard ligt hij ook in de winkelschappen. Daar kent het naslagwerk de prijs van 5,99 euro.

 

De Nationale Voetbalgids valt vandaag bij de abonnees op de deurmat. Bovendien ligt de nieuwe editie in de winkelschappen en kent de voordelige prijs van € 5,99.

 

Abonnementen
Neem nu een abonnement op ELF Voetbal en ontvang iedere editie gewoon thuis. Abonnementen zijn er al vanaf €9,95. Klik hier voor een abonnement.

Magazine

Neem abonnement
Bestel online

We ontvangen graag feedback van enthousiaste lezers en abonnees. Neem snel contact op voor het ELF Voetbal Lezerspanel.

Inloggen
Nog geen account? Registreer je
Wachtwoord vergeten?