Deze maand in ELF Voetbal

ELF Voetbal editie 07,2015

Smullen van het nieuwe seizoen met de NVG

Daar is hij weer!!! De Nationale Voetbalgids (NVG) van ELF Voetbalmagazine is vanaf nu overal te koop en al bij onze abonnees op de deurmat geploft. Wil jij klaar zijn voor het seizoen 2015/2016? Ren dan nu naar de plaatselijke kiosk, benzinepomp of supermarkt voor dit extra dikke en onmisbare naslagwerk.

Alle 18 clubs uit de Eredivisie en de 19 deelnemers aan de Jupiler League worden weer via drie pagina's belicht. Naast de clubgegevens, records en de selectie (rugnummer, lengte, gewicht, contract) ook portretten van de sterspeler, het talent en de spelers op wie we dit seizoen speciaal moeten letten. Beschrijvingen van alle trainers, een algemeen verhaal over de kansen van dit seizoen en de teamfoto ontbreken bij de Eredivisie- en Jupiler Leagueclubs uiteraard niet.

Daarnaast natuurlijk ruim aandacht voor alle 16 clubs uit de Topklasse Zaterdag en die uit de Topklasse Zondag. Inclusief teamfoto, selectie, clubgegevens, mutatielijst en geschreven portret van de hoofdtrainers en sterspelers. En ja, een NVG is natuurlijk niet compleet zonder de Eredivisie Vrouwen. Ook zij komen aan bod met informatie, selectie, elftalfoto en geschreven portretten.

De bekende overzichten staan ook weer in de duimdikke gids. De programma's van de genoemde divisies, de Champions- en Europa League, een overzicht van alle scheidsrechters en assistent-scheidsrechters in het betaald voetbal en ook het overgebleven schema van de kwalificatieduels voor het EK van 2016. Je vind ze allemaal terug.

Als extraatje hebben we ditmaal een overzicht toegevoegd van de beste 75 Nederlandse voetballers die elders in Europa actief zijn. Kortom, de NVG is een must have!

De NVG van ELF Voetbal Magazine kost 4,95 euro en ligt vanaf vandaag in de winkelschappen. Veel leesplezier! 

Abonnementen
Neem nu een abonnement op ELF Voetbal en ontvang iedere editie gewoon thuis. Abonnementen zijn er al vanaf €9,95. Klik hier voor een abonnement.

Magazine

Neem abonnement
Bestel online

We ontvangen graag feedback van enthousiaste lezers en abonnees. Neem snel contact op voor het ELF Voetbal Lezerspanel.

Inloggen
Nog geen account? Registreer je
Wachtwoord vergeten?